Hvordan skader blått lys

Vi elsker å få deg til å føle deg bedre!

Strålene vi ikke tenker på

Vi vet at eksponering av UVA og UVB kan føre til hudskader, men hva med blått lys fra dataskjermen og telefoner som vi kan være på i opptil 10 timer hver dag? Vi jobber, tar selfier og ser på serier, og lite vet vi at strålene fra ulike skjermer skader huden dypt. Forskning viser nemlig at blått lys kan penetrere dypere ned i huden enn UVB-stråling og kan trigge skader som fører til rynker, slapp hud, hyperpigmentering og andre aldringstegn.

Les også om 5 fordeler ved fraxel laserbehandling

UVB (tenk på B som i “Burn”) er den strålingen vi brenner oss av, og UVA (tenk på Aging) er den strålingen som finnes i solarium og får huden til å bli brun men samtidig får huden til å eldes raskere. Vi har også UVC-stråling, men den stoppes av jordens atmosfære. Deretter finnes det en type stråling som heter IR. IR står for InfraRødt og IR-stråler penetrerer huden dypere enn både UVA- og UVB-stråler. IR passerer både epidermis og dermis og går rett ned i det subkutane laget. Det er IR som gjør at du føler varme fra solen, men også den strålingen som genererer mest frie radikaler som bryter ned huden og får den til å eldes.

Blått lys er en ganske ny, vitenskapelig oppdagelse at lyset fra skjermene våre faktisk kan vær skadelig for oss og huden vår. Dette kalles for ”digital aldring”.

Pevonia sin Hydrating Sunscreen SPF 40 UVA/UVB Protection + Blue Light Shield er en familievennlig solkrem som beskytter fra alle stråler. Formularen er for alle hudtyper og hudtilstander og har en veldig lett finish på huden. Den er også utrolig drøy i bruk. Ingrediensene Zinc oxide og Titianium oxide for å hindre UV strålene samt lage et skjold for infrarøde lys, hindrer lysene i å penetrere ned i huden.

Den har også andre gode ingredienser som hyaluronsyre, ginseng, grønn te, aloe vera, argan olje og vitamin C som hjelper med å fukte, hydrere, de-age og nære huden gjennom dagen. Vi selger kremen på klinikken for kun 599,- Du er selvsagt velkommen inn for en prat om din hud og kremmer, også uten avtale om vanlig behandling. Ring oss på 99 55 97 55 så avtaler vi en uforpliktende prat om din hud.

5% Rabatt
Ingen premie
10% Rabatt
Nesten!
Man kan ikke vinne hver gang!
Det var nesten!
50% rabatt på første full face fraxelbehandling
Arf!
Så leit!
Gratis konsultasjon med lege/kirurg!
Ingen premie
Uflaks
Vinn en premie!
Tast inn eposten din her. Spinn lykkehjulet! Vinn rabatter eller gratis behandling!Du får i tillegg våre nyhetsbrev som gir deg:- Nyttige tips om hva du kan gjøre for bedre pleie av huden din- Informasjon om fordelere med forskjellige typer estetisk medisin- Nyheter innen estetisk medisin- Spesiell informasjon om høysesonger for de ulike behandlingene
Husregler:
  • Et spill per kunde
  • Juksere diskvalifiseres
  • Eposten din blir lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg info fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av.
  • Evt. vinnerkoder kan ikke brukes sammen med andre tilbud