Fraxel Laserbehandling

Vi elsker å få deg til å føle deg bedre!

Fraxel Laserbehandling

Rejuvenation

Fraxel Laserbehandling er en spesialisert metode hvor man bruker en laser som sender millioner av energirike pulser.

Pulsene fordunster bort punkter av det øverste hudlaget, glatter ut rynker, akne-arr, strekkmerker, solskadet hud og stimulerer til at huden fornyer seg og lager nytt bindevev over tid.
Huden får en jevnere hudfarge, mindre porestørrelse, redusert alders pigmentering

Selve CO2-laseren er en av de mest velprøvde på markedet, men det er kontrollen på pulsene som gjør at behandlingen av de ulike lagene i huden kan gjøres med ekstrem nøyaktighet.
Pulsene fjerner det øverste og mest slitte laget av huden, samtidig som underhuden gjennom forsiktig oppvarming stimulerer til å produsere kollagen.

Behandlingen egner seg for hele ansiktet, men spesielt overlepper, rundt øyne, munn og hake.

Du oppnår en friskere hudfarge, forminsking av grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles også glattere, mykere og fastere.

Få en gratis konsultasjon!
AdobeStock_194099435 40 year old Mirror Height 800x600 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
AdobeStock_224173701 EstMed Woman Face Examined by Doctor 800x800 Square EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

Før behandling

Etter en forutgående konsultasjon anbefales det at du bruker en aktiv krem.
Om du er spesielt mørk i huden vil du også få anbefalt en forlysningskrem.
Det er viktig at du har en dialog med behandler slik at du får riktig produkt, noen produkter kan inneholde stoffer som forhindrer videre behandling.

Møt opp til avtalt tid, ha gjerne alminnelig avslappet tøy. Legg igjen smykker og lignende hjemme. Vær velstelt og trimmet for hår og lignende i området som skal behandles. Selve prosedyren er forbundet med lite ubehag, ta evt. 2 tabletter med Paracet 500mg en time før oppmøte evt. Pinex Forte hvis du ikke skal kjøre bil.

OBS! Unngå behandling rett etter/under antibiotika-behandling, da disse kan øke hudens følsomhet for lys og øke risikoen for solbrenthet i huden ved behandling.

Unngå soling de siste 4 ukene før behandling.
Har du infeksjoner som med for eksempel herpes vil legen gi deg resept på et middel du skal ta i tiden før behandlingen.

Alle disse tingene tar din behandler opp med deg under forutgående konsultasjon så du skal være helt sikker på hva du skal forholde deg til.

Ta kontakt!

Gjennomføring 

Når du kommer til oss på klinikken vil du bli bedt om å fylle ut en behandlingsjournal. Sammen med deg går vi igjennom denne for å utelukke eventuelle grunner til at behandlingen ikke kan gjennomføres der og da.

Deretter foretar vi en analyse for vurdering av hvor og hvordan behandlingen gjennomføres.
Vi tar før- og etterbilder av område(ne) som skal behandles.

Du får en bedøvende krem som smøres på området som skal behandles som skal virke en halvtimes tid før selve inngrepet starter.
Hele behandlingen hos oss tar ca 2 timer.

Bestill en time idag!
AdobeStock_318586369 CoolSculpt With BeachBag 800x800 Tint44EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
AdobeStock_209492210 Swimsuit With Flamingo 800x800 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

I etterkant av behandling

Ta det med ro på selve behandlingsdagen.
Dagen etter vil huden hovne opp og evt. flasse og dette varer ca en uke.
Du skal smøre kroppen med ulike kremer, og vil få et oppsett av oss for hvilke kremer du kan bruke i de ulike fasene etter behandling.

Unngå dusjing og bading det første døgnet. Utfør heller vanlig stell med svamp eller klut.

Ta gjerne kontakt oss hvis du har noen som helst spørsmål om behandlingen du har fått.

Spør oss om acne arr, pigmentflekker og hudfornyelse idag!

Kontroll og oppfølging

Din sikkerhet og trygghet er viktig for oss. Alle kontroller inkl. i prisen for fraxel-behandling.

EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

Vi ringer deg dagen etter behandling slik at vi er sikre på at du har det bra og at alt går som det skal. Har du spørsmål eller lurer på noe, ta det gjerne opp da eller ring oss!
Har du behov for dette kan du også bestille en oppfølgingstime med sykepleier/lege hos oss.

* Etter ca 3 uker kommer du inn på etterkontroll hvor vi ser på hvilke kremer du skal bruke framover for best resultat.
* Etter ca 8 uker har vi hvor man ser på det foreløpige resultatet og man evt. ser om oppfølgende behandling trengs.
* Det tar tid for kroppen å hele, så i 6 mnd etter behandling bør du bruke solkrem med høy faktor uansett årstid.

Kontroll

Bivirkninger

Ved ethvert inngrep er det en risiko for infeksjon selv om det er sjelden ved denne type inngrep. Vi gjør vårt for å forebygge dette på klinikken, men det er viktig å være klar over at det likevel kan forekomme. Det er derfor viktig at du kjenner til og ser etter tegn på infeksjon.

Dette kan være: generell utilpasshet, feber, tiltakende rødhet i huden, ømhet og andre symptomer som ved solbrenthet.

Pass på huden og krembehandlingen er en viktig del av behandlingen som må følges.

En infeksjon må behandles med antibiotika. Ta snarlig kontakt med klinikken dersom du mistenker en infeksjon.

Ved selve laserbehandlingen finnes det en liten risiko for å få mindre forbrenning.  smerter kan forekomme, men sjelden i vesentlig grad.
Si i fra hvis du kjenner smerte så vi kan ta hensyn til dette.

Behandlingen kan ikke utføres dersom

– Du er gravid eller ammende
– Ved overfølsomhet overfor medisiner/bedøvelse/smertestillende
– Har hudkreft eller har sterk brunfarge etter soling
– Aktive hudinfeksjoner.
– Lett for å få arrdannelse
– Gått på tabletter mot kviser det siste halve året.
– Går på antibiotika eller rett etter behandling.

Fraxelbehandling hos EstMed

«Dette er en fantastisk behandling som i årevis har hjulpet mange å bli kvitt arr etter kviser, linjer i ansiktet og gjennskape ungdommelig glød igjen»

Trygg behandling

Våre behandlere er høyt kvalifisert og erfarne innen estetisk behandling. Når du først kommer til oss så vil du gå gjennom noen skjema som forteller oss litt om deg selv. Dette gjør at vi er trygge på at du får den behandlingen du skal og at du ikke har noen komplikasjoner som gjør behandling utrygt. Vi tar også bilder som brukes i konsultasjonen og i etterkontroll. Bildene er lagret i vårt journalsystem og blir aldri delt med andre.

Profesjonelle behandlere

Alle våre behandlere er godkjente og profesjonelle. Dyktige behandlere gir gode resultater. Vi tilbyr også konsultasjon som en del av behandlingen.

Moderne utstyr

Avansert utstyr er en sentral del av behandlinger i estetisk medisin. Da er det også viktig for å vite at utstyret er moderne og håndtert av profesjonelle. Hos EstMed er du trygg på at vi har det siste innen lasere og annet utstyr for behandliger. For din og vår sikkerhet. 

Riktig pris

Trygg behandling og dyktige medarbeidere er viktig, men at prisen er konkurransedyktig betyr mye også. Spør oss om hvilke løsninger som finnes for deg.

5% Rabatt
Ingen premie
10% Rabatt
Nesten!
Man kan ikke vinne hver gang!
Det var nesten!
50% rabatt på første full face fraxelbehandling
Arf!
Så leit!
Gratis konsultasjon med lege/kirurg!
Ingen premie
Uflaks
Vinn en premie!
Tast inn eposten din her. Spinn lykkehjulet! Vinn rabatter eller gratis behandling!Du får i tillegg våre nyhetsbrev som gir deg:- Nyttige tips om hva du kan gjøre for bedre pleie av huden din- Informasjon om fordelere med forskjellige typer estetisk medisin- Nyheter innen estetisk medisin- Spesiell informasjon om høysesonger for de ulike behandlingene
Husregler:
  • Et spill per kunde
  • Juksere diskvalifiseres
  • Eposten din blir lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg info fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av.
  • Evt. vinnerkoder kan ikke brukes sammen med andre tilbud