Fraxel-laser – hva er fordelen?

Vi elsker å få deg til å føle deg bedre!

AdobeStock_318586369 CoolSculpt With BeachBag 800x800 Tint44EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
Er all laserbehandling det samme?!

En fraxel-laser er som mange andre lasere CO2 for å få den ønskede effekten. Det som skiller den fra en mer vanlig laser er styringsenheten som kontroller at pulsene av stråling. Dette gjør at behandlingen av de ulike lagene i huden kan gjøres med ekstrem nøyaktighet. Pulsene peeler av det øverste og mest slitte laget av huden samtidig som underhuden gjennom forsiktig oppvarming stimulerer til å produsere kollagen. Fraxel Laserbehandling er en spesialistert metode hvor man sender millioner av energirike laserpulser.

  1. Egner seg for hele ansiktet, spesielt overlepper, rundt øyne, munn og hake.
  2. Du oppnår en friskere hudfarge, forminsking av grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn.
  3. Huden vil også føles glattere, mykere og fastere.
  4. Stimulerer til at huden fornyer seg og lager nytt bindevev over tid.
  5. Kan også brukes på operasjonsarr og andre arr. Ta kontakt for den beste måten for dine arr!
5% Rabatt
Ingen premie
10% Rabatt
Nesten!
Man kan ikke vinne hver gang!
Det var nesten!
50% rabatt på første full face fraxelbehandling
Arf!
Så leit!
Gratis konsultasjon med lege/kirurg!
Ingen premie
Uflaks
Vinn en premie!
Tast inn eposten din her. Spinn lykkehjulet! Vinn rabatter eller gratis behandling!Du får i tillegg våre nyhetsbrev som gir deg:- Nyttige tips om hva du kan gjøre for bedre pleie av huden din- Informasjon om fordelere med forskjellige typer estetisk medisin- Nyheter innen estetisk medisin- Spesiell informasjon om høysesonger for de ulike behandlingene
Husregler:
  • Et spill per kunde
  • Juksere diskvalifiseres
  • Eposten din blir lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg info fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av.
  • Evt. vinnerkoder kan ikke brukes sammen med andre tilbud