Fillere

Vi elsker å få deg til å føle deg bedre!

AdobeStock_208217802 NakedShoulders HandUnderChin 800x800 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

Fillere –
Gi huden fuktigheten tilbake! 

Filler – det engelske ordet for et produkt/gelè som injiseres under huden for å «fylle ut» eller rette ut et område. Man bruker gjerne Hyaluronsyre som er en naturlig forekommende ingrediens kroppen. Til tross for navnet er ikke hyaluronsyre en syre, men en type sukkerart som kalles glykosaminoglukan.
Hyaluronsyre har som oppgave å opprettholde fuktbalansen i huden ved at det har stor fuktbindende evne, tar til seg vann og danner en gelelignende substans. Denne substansen fungerer som smøremiddel og støtdempende fyllmateriale mellom de elastiske fibrene i huden, kollagenet og elastinet, og i ledd, lunger og muskler.

Kroppens nivåer av Hyaluronsyre reduseres fra fødsel til 40-årene med ca halvparten, og ytterlige 50% av dette igjen i midten av 60-årene. Dette reduserer hudens fylde og spenst da hyaluronsyre finnes i huden, først og fremst i underhuden som er det dypeste laget. Ved injeksjon vil fillere bidra til å opprettholde en god fuktbalanse, stimulere til forbedring hudens funksjoner, og gi fyldigere og sunnere hud. Man hjelper altså kroppens naturlige prosesser for å unngå at huden mister elastisitet, at rynker blir tydligere og eller at uttørking av huden.

I vår klinikk bruker våre leger også ofte fillere i kombinasjon med toksiner til å korrigere ansiktskjevhet eller lammelser hos pasienter som av en eller annen årsak ønsker mer symmetri eller har behov for å gjenopprette symmetri i ansiktet. Book gjerne en time for å høre hva vi kan gjøre for deg!

Book nå!

Hva kan behandles med filler? 

Filler har flere behandlingsområder og en erfaren lege kan vurdere hvilke pasienter som vil ha nytte av dette og hvilket produkt som er best egnet. En filler kan ikke erstatte et kirurgisk inngrep som en ansiktsløftning eller en forstørrelse ved hjelp av et implantat.

Filler-behanding kan glatte ut rynker, løfte innsukne kinn, øke volum i lepper, samt gjøre kjevelinje og hake strammere. Man kan redusere akne-arr, gi ytterligere spenst og struktur til huden gjennom å stimulere produksjonen av kollagen. Vi bruker fillere fra markedsledende produsenter for å tilstrebe at du får et godt resultat.

Hvor lenge effekten varer er både individuelt og avhengig av hva slags type filler/behandling du velger, samt område som behandles. Vanlig er likevel å få en «touch up» etter 6–9 måneder og etter langvarig bruk, ca. 1 gang per år.

Book en time for å finne ut mer!
AdobeStock_194099435 40 year old Mirror Height 800x800 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

Behandlingsområder for filler

– Volum tap i kinn og kinnben
– Tunge øyebryn
– Akne-arr
– Hudforbedring /skinbooster
– Fine linjer
– Ansiktskjevhet
– Volum tap i lepper
– Kjevelinje/hake
– Mørke ringer under øynene
– Tørre hud-partier

Se våre tilbud på fillere!
Om behandlingen

Info om behandling


Fillerbehandling er i erfarne og kyndige hender en prosedyre med svært få bivirkninger.

Det er dog velkjent at uansett hvor i verden og av hvem man får behandling kan det en sjelden gang forekomme bivirkninger, også av betydelig art.

Våre behandlere har høy medisinsk faglig bakgrunn, og lang erfaring med både produktene og prosedyrene for å redusere risiko og gi deg økt trygghet.


Før behandling:

Du vil få informasjon fra legen etter at du har booket behandlingen, hvor du blant annet skal fylle ut et samtykkeskjema samt lese informasjon om behandlingen.
I forbindelse med behandlingen din vil du først snakke med legen som lager en behandlingsplan for deg.

Under behandling:
Ansiktet ditt blir deretter rengjort før vi injiserer fillere i valgt(e) område(r). Produktene vi bruker er alle tilsatt bedøvende middel og du vil få en bedøvende og smertelindrende effekt
under behandlingen og i tiden etterpå. Effekten av filleren er umiddelbar og varer typisk i opptil 24 måneder, avhengig av behandlingsområde og type filler.

Etter behandling:
Straks etter behandlingen vil huden være lett hoven akkurat der nålen har truffet og man kan få litt lett rødme på stedet.
Dette forsvinner ila en times tid og man kan fint gå ut til sin vanlige rutine igjen rett etter behandlingen.

Se etter ledig time!
EstMed - Kristina Bilde6 Cropped
5% Rabatt
Ingen premie
10% Rabatt
Nesten!
Man kan ikke vinne hver gang!
Det var nesten!
50% rabatt på første full face fraxelbehandling
Arf!
Så leit!
Gratis konsultasjon med lege/kirurg!
Ingen premie
Uflaks
Vinn en premie!
Tast inn eposten din her. Spinn lykkehjulet! Vinn rabatter eller gratis behandling!Du får i tillegg våre nyhetsbrev som gir deg:- Nyttige tips om hva du kan gjøre for bedre pleie av huden din- Informasjon om fordelere med forskjellige typer estetisk medisin- Nyheter innen estetisk medisin- Spesiell informasjon om høysesonger for de ulike behandlingene
Husregler:
  • Et spill per kunde
  • Juksere diskvalifiseres
  • Eposten din blir lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg info fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av.
  • Evt. vinnerkoder kan ikke brukes sammen med andre tilbud