Coolsculpting

Vi elsker å få deg til å føle deg bedre!

Coolsculpting – Fettsuging uten kirurgi

Vi tilbyr Coolsculpting, som er den mest effektive formen for fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi.

Fettceller blir fryst i stykker under behandlingen. Vår nye og avanserte CoolSculpting Advantage maskin og behandlingen er FDA godkjent, basert på mange ulike forskningsstudier.

MERK! Behandlingen øker ikke fettstoffer i blod eller lever. Mange ulike studier som ligger til grunn for FDA godkjenningen av maskinen viser dette.

Kom inn for en uforpliktende konsultasjon!

Hva gjør Coolsculpting?

I etterkant går fettcellene gjennomgår en prosess som kalles apoptose, og vil krympe inntil de blir absorbert av lymfesystemet og spises av kroppens ryddeceller (makrofagene). Makrofager er de samme celler som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår.

Behandlingsområder

– Fettputer på mage
– Flanker («love handles»)
– Fett på innside og utside av lår
– BH-folder på ryggen
– Fett på bakside av overarmene («grevinneheng»)

EstMed CoolSculpt Info
AdobeStock_209492210 Swimsuit With Flamingo 800x800 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
Gjennomføring

Behandlingdagen og tiden etterpå.

Før selve behandlingen:
Legen vil forklare litt om behandlingen og dere blir sammen enig om fokusområder og behandlingsforløpet.
Før behandlingen starter skifter du til utdelt klær og morgenkåpe i garderoben og kan låse inn verdigjenstander.
Det vil deretter bli tatt før-bilder av deg for å lettere kunne dokumentere resultatene etter behandling.

Under behandling:
Du blir plassert i en behagelig behandlingstol.
Underhudsfettet på den delen av kroppen som skal behandles kjøles ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av en time, med lite ubehag og ingen skade på huden, men lett rødhet/blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil en uke etter behandlingen. Du kan fortsette hverdagen som normalt rett etter at behandlingen er avsluttet.

Etter behandling:
Du bør unngå sport og fysisk aktivitet de første dagene ettersom huden kan føles nummen og sår de første dagene.
De første tegnene på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3-4 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 måneder.

Anbefalt etterbehanding:
Ingen etterbehandling er nødvendig med Coolsculpting Advantage. Vi anbefaler en ontroll etter 3-4 måneder med tanke på vurdering om det behøves etterbehandlinger for å forme områdene ytterligere. Komplikasjoner oppstår sjeldent, men om det er noe du er usikker, kan du ta kontakt med ansvarlig lege.

Bestill en konsultasjon idag!
EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst

Info om behandling

Forundersøkelse/konsultasjon
EstMed har erfarne plastiske kirurger og spesialister som gir deg tett oppfølging fra første stund. Vi ønsker at du føler deg ivaretatt og i sentrum fra du første gang tar kontakt med oss!

Hvert steg hos oss skal bringe deg nærmere det resultatet du blir mest fornøyd med. Som pasient hos oss vil en konsultasjonstime med din spesialist gjøre at du får fram dine ønsker og behov, at dine tanker om utfordringer ved behandlingen blir hørt og besvart. Først innhenter vi info- og samtykkeskjema for grunnleggende info. I undersøkelsen vil spesialisten prate med deg og se på dine forutsetninger rent kroppslig og helsemessig. Sammen finner dere ut hvilke muligheter som finnes, og hva du kan forvente av din behandling. Alle spørsmål du måtte ha om behandlingen – både før, under og etter vil bli besvart.

Alle undersøkelser er selvsagt uforpliktende, og skal gjøre at du blir komfortabel med veien videre, føler deg trygg din behandling hos EstMed og at har en klar oppfattning av hva resultatet av behandling blir for deg!

Book en forundersøkelse for CoolSculpt nå!
Kristina Old 01 Square 800x800 Tint44 EstMed kosmetisk plastisk kirurgi Oslo filler rynkebehandling hårfjerning alternativ tekst
5% Rabatt
Ingen premie
10% Rabatt
Nesten!
Man kan ikke vinne hver gang!
Det var nesten!
50% rabatt på første full face fraxelbehandling
Arf!
Så leit!
Gratis konsultasjon med lege/kirurg!
Ingen premie
Uflaks
Vinn en premie!
Tast inn eposten din her. Spinn lykkehjulet! Vinn rabatter eller gratis behandling!Du får i tillegg våre nyhetsbrev som gir deg:- Nyttige tips om hva du kan gjøre for bedre pleie av huden din- Informasjon om fordelere med forskjellige typer estetisk medisin- Nyheter innen estetisk medisin- Spesiell informasjon om høysesonger for de ulike behandlingene
Husregler:
  • Et spill per kunde
  • Juksere diskvalifiseres
  • Eposten din blir lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan sende deg info fra tid til annen. Du kan når som helst melde deg av.
  • Evt. vinnerkoder kan ikke brukes sammen med andre tilbud